Morgan Stanley е близо до споразумение за плащане на $200 милиона до

...
Morgan Stanley е близо до споразумение за плащане на $200 милиона до
Коментари Харесай

Morgan Stanley е близо до сделка за плащане на $300 милиона за уреждане на разследване за продажби на акции: доклад

Morgan Stanley е покрай съглашение за заплащане на $200 милиона до $300 милиона за споразумяване на следствие в Съединени американски щати по отношение на работата на чиновниците му с огромни продажби на акции, заяви Bloomberg News в четвъртък.

Наказанието ще бъде разграничено сред Министерството на правораздаването и Комисията по скъпите бумаги и тържищата и няма да включва никакви наказателни обвинявания против банката, се споделя в отчета, цитирайки хора, осведомени със обстановката.

Банката разкри през май, че води дискусии с SEC и прокуратурата на Съединени американски щати за Южния окръг на Ню Йорк за разрешаване на следствието.

Блоковата търговия има наклонност да се усилва по време на неустойчивост, защото институционалните вложители балансират още веднъж своите портфейли.

Брокерите-дилъри постоянно купуват и продават пакети от акции, или от името на клиенти, или като част от тактика за хеджиране, които са задоволително огромни, с цел да трансформират цената на акциите на компанията.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР